Kennel Inedmas

Fr v. Phoebe, Tuss, Tim, Daniel & Hjulle

Kennel Inedmas ägs av mig, Daniel Persson men drivs av mig och min sambo Tim Hollanti Olsson.
Vi är bosatta i Dalarna, Inedmas står för Ingrid, Edvin & Maj-Britt som var mina mor/farföräldrar.

Jag och min familj köpte vår första Mittelspitz 2010, detta var Hjulle (Stand Up's Hjuliano) & hösten 2015 kom vår finska tjej, Phoebe (Blackbagheera's Flaming Star). Under hösten 2016 så välkomnade vi Tuss (Stand Up's Blozzom) hem till oss, Tuss är en kleinspitz som tidigare bodde hos våra goda vänner Johnny & Pernilla Marberg.

Namnet Inedmas blev godkänt av FCI i början av augusti 2015 och i juli 2017 så föddes den första kullen under denna prefix. Innan detta så var jag involverad i den nu nedlagda kenneln Stand Up's detta då både Hjulle & Tuss kommer ifrån. Jag har fått chansen att visa många olika hundar från Stand Up's både Klein/Mittelspitz och detta har jag Gurli & Bengt Sandberg att tacka för. De har lärt mig de mesta jag kan gällande hundar, dock är jag absolut inte färdiglärd.Jag har utbildat mig inom SKK till

Ringsekreterare - 2012
CUA - 2012

Jag har genomfört Anatomi & Bedömningstekik steg 3 via Svenska Kennelklubben
Jag har genomfört den nya uppfödarutbildning från Svenska Kennelklubben
Jag är godkänd juniorhandlingdomare detta genom Sveriges Hundungdom

Jag är även invald i SHU/SKKs Handlingkommitté där jag sitter som vice ordförande,
jag är ordinarie ledamot i Östergötlands Kennelklubbs styrelse
sen är jag sammankallande i Norrköping Brukshundsklubbs Utställningskommitté. 

Jag är alltså en person med många järn i elden, utöver hundar så är det just föreningslivet som jag engagerar mig i. Under några år satt jag även i rasklubbens styrelse som sekreterare.

Utöver detta så dömer jag vid olika tillfällen under året, jag dömer då inoficiella utställningar tillika juniorhandlingtävlingar. Mitt senaste uppdrag var i Alunda på Olandstraktens BKs inofficiella utställning. Tack för den möjligheten!