Kennel Inedmas

Fr v. Phoebe, Tuss, Tim, Daniel & Hjulle

Kennel Inedmas ägs av mig, Daniel Persson men drivs av mig och min sambo Tim Hollanti Olsson.
Vi är bosatta i Norrköping, Inedmas står för Ingrid, Edvin & Maj-Britt som var mina mor/farföräldrar.

Jag och min familj köpte vår första Mittelspitz 2010, detta var Hjulle (Stand Up's Hjuliano) & hösten 2015 kom vår finska tjej, Phoebe (Blackbagheera's Flaming Star). Under hösten 2016 så välkomnade vi Tuss (Stand Up's Blozzom) hem till oss, Tuss är en kleinspitz som tidigare bodde hos våra goda vänner Johnny & Pernilla Marberg.

Namnet Inedmas blev godkänt av FCI i början av augusti 2015. Innan detta så var jag involverad i den nu nedlagda kenneln Stand Up's detta då både Hjulle & Tuss kommer ifrån. Jag har fått chansen att visa många olika hundar från Stand Up's både Klein/Mittelspitz och detta har jag Gurli & Bengt Sandberg att tacka för.De har lärt mig de mesta jag kan gällande hundar, dock är jag absolut inte färdiglärd.Jag har utbildat mig inom SKK till

Ringsekreterare - 2012
CUA - 2012

Är även invald i SHU/SKKs Handlingkommitté
Östergötlands Kennelklubbs styrelse
Norrköping Brukshundsklubbs Utställningskommitté

Utöver detta så dömer jag vid olika tillfällen under året, jag dömer då inoficiella utställningar tillika juniorhandlingtävlingar. Mitt senaste uppdrag var i Rättvik på deras inofficiella utställning. Tack Nedansiljans BK för den möjligheten!