Mål med vår aveln

Att föda upp är för mig ett sätt att utveckla min ras och inte att i första hand sälja valpar.
Därför har vi bara valpar när det passar i tiden och vi finner en kombination spännande & därigenom själva vill behålla en eller flera valpar inom kenneln.
Innan någon parning genomförs så är föräldradjuren ögonlysta samt patellaundersökta.
Det är så otroligt roligt, stimulerande och lärorikt att föda upp.


Ni som funderar på att köpa en valp eller redan har en hund men skulle vilja utöka familjen med ytterligare en medlem är självklart välkomna att höra av er med frågor och funderingar. Berätta gärna om er själva och hur er vardag ser ut och hur en eventuell valp skulle få det hos er. 

Liksom det finns krav på oss som uppfödare så ställer även vi krav på de som vill ha valp från oss. Innan någon ev försäljning vill vi i största möjliga mån ha träffat de framtida valpköparna och
 om ni därefter bestämmer er för att ni vill ha en valp ifrån oss och vi känner att det känns rätt så kommer vi vilja ha referenser, detta då vi vill att våra valpar får aktiva hem med mycket kärlek och omvårdnad. Vi ställer inga krav på att valparna ska ställas ut, det vi dock önskar är att ni hälsoundersöker era valpar detta för att hjälpa oss och även rasernas framtida utveckling.

Våra valpar säljs INTE på avbetalning!